Index Schoolfoto's

De rubriek 'Schoolfoto's' is zo'n succes geworden, dat de twee pagina's waar ik mee begonnen ben, al snel niet meer voldoende waren. Een op zichzelf staand item is het geworden, geen onderdeel meer van het fotoalbum. De foto's blijven binnen stromen en de mensen zijn razend enthousiast. Veel mensen herkennen zichzelf en/of een broer of zus, een buurjongen en een vriendje van vroeger. De reacties zijn overweldigend! Daarbij komt vaak de opmerking dat deze website toch meer toegankelijker is dan schoolbank.nl én ook nog eens gratis, zonder inloggen, zonder eerst betalen dan pas kijken..gewoon lekker snuffelen door de foto's. Het is niet 'af'. Het is nooit 'af'. Wekelijks komen er foto's en/of aanvullende namen binnen.. Via het hoofdmenu op de index van de fotoalbums, kunt u direct naar de betreffende scholen en uitjes toe, maar vanaf hier kan het natuurlijk ook. Klik simpelweg op het plaatje van uw keuze.

 

 

      

Bartholomeus

St. Jozefschool

Mariaschool

School met de Bijbel

Huishoudschool

Tuinbouwschool

Verburchhof

De Nieuwe Weg

     

Thomas van Aquino

     

 

 

Note: Nu er zoveel schoolfoto's op de website staan gaat er verwarring ontstaan over de jaartallen. Dan krijg ik een foto met bv 'klas 6, 1962' . Blijkt dat er een andere foto met hetzelfde jaartal bestaat. Dan moet ik gaan rekenen en gaan kiezen wie het juiste jaar erbij heeft gezet. Natuurlijk kom ik daar in mijn eentje niet uit.
Ik ga er vanuit dat je 7 jaar werd in klas 1, 8 jaar in klas 2. De foto's werden in de zomer gemaakt, als het schooljaar bijna afgelopen was.
Ziet u dus een foto waarvan u zéker weet dat er een fout jaartal bij staat, laat het me dan even weten en stuur een mailtje naar anky@poeldijk.net
Vergeet niet om duidelijk te vermelden om welke foto het gaat.